Welkom bij Active Nutrition by USANA

Jij bent de enige die leeft in je lichaam. Wat je lichaamstype of fitnessniveau ook is, je kunt de voordelen ervaren van een goed, laag glycemisch dieet en een gezond spijsverteringsstelsel om je beste zelf te activeren. Activeer je doelen met USANA Active Nutrition. Bouw vervolgens voort op je gezonde gewoonten om je korte – en langetermijndoelen aan te pakken en je lichaam en je leven te optimaliseren. USANA ‘ s innovatieve en gevarieerde lijn van actieve voedingsproducten kan helpen bij het ondersteunen van uw doelen.”

actieve voeding richt zich op de manier waarop je gezonde lichaam voelt, in plaats van de manier waarop je eruit ziet. Je zult het verschil voelen dat actieve voeding in je lichaam maakt door:

  • spijsverteringsgezondheid
  • regelmatigheid
  • energie
  • Metabolismeondersteuning
  • gewichtsbeheersing

Spring in een gezonde, gelukkige levensstijl met de hoogwaardige ingrediënten en gedegen wetenschappelijk onderzoek in elk USANA Active Nutrition-product.

uw productlijn voor actieve voeding

De drie pijlers van de productlijn voor actieve voeding zijn: gewichtsbeheersing, spijsvertering en energie en hydratatie. Elke pijler ondersteunt een holistische benadering van voeding en voeding die helpt bij het ondersteunen van uw welzijnsdoelen en gezonde gewoonten op lange termijn

de behoeften van uw individuele welzijnsreis vormen de aanpasbare aanpak van Active Nutrition. Met veel producten om uit te kiezen, is dit een eenvoudig te volgen systeem voor succes. Het aanbod in de actieve voedingslijn is gegroepeerd per lichaamsvoordeel. Dit maakt het eenvoudig om te beslissen wat je nodig hebt om met vertrouwen te beginnen en je vooruitgang te behouden.

breng uw wellnesscursus in kaart door uw individuele gezondheids-en fitnessdoelen te volgen. Bepaal vervolgens op welke gebieden je het meest hulp nodig hebt. Misschien ben je op zoek naar een snack in de middag die een dag gezond eten niet zal ontsporen, op zoek naar duurzame energie of meer regelmaat in de spijsvertering wil. U vindt een oplossing voor al die problemen met actieve voeding.

Lees meer over de producten in de actieve voedingslijn en zie wat past in je leven en je doelen ondersteunt.

1. Gewichtsbeheersing

alle lichamen, ongeacht hun grootte of vorm, hebben ondersteuning nodig als het gaat om gewichtsbeheersing. En wat je gewichtgerelateerde doelen ook zijn, er zijn redenen buiten de schaal om te streven naar gezond eten. U kunt uw energie te verhogen en ramp up vetverbranding met een holistische benadering van gewichtsbeheersing. En je vindt de voedingsondersteuning die je nodig hebt met actieve voeding.

Nutrimeal™ en Nutrimeal Active™

voedsel is brandstof en de juiste brandstof verandert alles. Nutrimeal is een hoogwaardige maaltijdvervangende shake vol voedzame ingrediënten en boordevol vitaminen en mineralen. Nutrimeal Active biedt dezelfde maaltijdvervangende voordelen met de helft van de suiker. Afhankelijk van uw behoeften kunt u kiezen tussen Nutrimeal en de Nutrimeal Active met een laag suikergehalte.

Metabolism+ ™ Weight Support Supplement

dit vetverbranding ondersteunend supplement is een krachtige partner met andere gewichtsbeheersingsaanbiedingen van Active Nutrition. Metabolism + ondersteunt een gezond gewicht en energieniveau voor actieve, gezondheidsbewuste volwassenen. Optimaliseer uw vetverbranding en behoud een gezond metabolisme met behulp van de extracten groene thee, bittere sinaasappel en grapefruit in Metabolism+.

Peanut Butter Snack Bar™

hunkeren kan zelfs de meest gedisciplineerde gezonde eters ontsporen. Blijf op het goede spoor en doorbreek hunkeren met een snack die rijk is aan voedingsstoffen. USANA ‘ s Peanut Butter Snackbar voorkomt dat je van de gladde helling van overeten valt. Elke calorie telt wanneer je probeert om gewicht te behouden of te verliezen. Kies voor een gezonde snack die je dichter bij je gewichtsdoelen brengt.

Active Nutrition Collagen Protein Bars

blijf op schema met uw gezondheidsvriendelijke eten en bereik voor een USANA Active Nutrition Collagen Protein Bar-uw go—to vezelrijke, eiwitrijke snack optie.

2. Spijsverteringsgezondheid

Je doet het alleen zo goed als je gevoel. Dus voed je goede gevoelens met de spijsverteringsproducten van Active Nutrition. Een van de doelen van de actieve voedingslijn is om een gezonde spijsvertering te ondersteunen en tegelijkertijd betrouwbare, kwalitatieve voeding te bieden.

De digestive health producten van de USANA Active Nutrition lijn zijn geformuleerd met prebiotische oplosbare en onoplosbare vezels. Deze complexe koolhydraten ondersteunen de beweging van voedsel door het spijsverteringskanaal en verlichten af en toe ongemak in verband met een opgeblazen gevoel en onregelmatigheid.

Fibergy Active™ met Prebiotic Fiber Blend™

Fibergy Active is een eenvoudige manier om uw dagelijkse vezelinname te verhogen. Voorzie je darmen van fruit-afgeleide vezels en antioxidanten om celsignalering te bevorderen met het gepatenteerde prebiotische vezelmengsel en Biome Booster™ opgenomen in Fibergy Active.

Digestive Protein Drink™

deze gemakkelijk te verteren eiwitdrank is beschikbaar voor diegenen die plantaardige eiwitten verkiezen boven wei of soja. De Digestive Protein Drink is een goede bron van eiwitten, evenals vezels. Naast de plantaardige eiwitingrediënten bevat deze drank spijsverteringsenzymen die de afbraak en opname van voedsel in je lichaam ondersteunen.

Detox Tea Drink Mix™

thee heeft veel gezondheidsvoordelen, maar de Detox Tea Drink Mix richt zich op spijsverteringsondersteuning om je buik te kalmeren. Deze smakelijke drankmix kanaliseert de kalmerende effecten van kruidenthee—geen koken of weken nodig. Detox Tea Drink Mix helpt het ongemak van af en toe een opgeblazen gevoel en misselijkheid die gepaard gaat met overeten te verminderen. Het bevordert ook de gezondheid van de microflora in je darmen om de spijsvertering en opname van voedingsstoffen te optimaliseren.

3. Energie en hydratatie

hydratatie speelt een belangrijke rol bij het behoud van de fysieke en mentale prestaties van je lichaam. Een goede hydratatie kan je energieniveau gedurende de dag ondersteunen en is noodzakelijk voor een gezonde spijsvertering en regelmaat. In combinatie met gezonde voeding is actieve hydratatie de sleutel tot het succes van uw wellnessreis.

ontdek hoe u met de Active Nutrition-lijn uw hydratatie kunt optimaliseren, zodat u uw doelen kunt bereiken.

Electrolyte Replacement Drink Mix™

sportdranken en hydratatieoplossingen zijn vaak bedoeld voor duursporters. Maar iedereen kan profiteren van de voordelen van elektrolytenvervangingen en betere hydratatie. Behoud je hydratatie en energie gedurende de dag met USANA ‘ s Active Nutrition Electrolyte Replacement Drink Mix en zijn waardevolle vitaminen, mineralen en elektrolyten.

Rev3 Energy ® Drink en Rev3 Energy® Surge Packs

Je moet een middag pick-me-up zonder een suiker crash later. Rev3® is USANA ‘ s kenmerkende energie supplement. Alles wat je wilt in een energiedrank, met een glycemische lading die drie tot vier keer kleiner is dan vergelijkbare opties. En Rev3® heeft de toegevoegde bonus dat het is samengesteld met L-carnitine en co-enzym Q10, om de natuurlijke energieproductie van uw lichaam te ondersteunen.

Revolve Fizzy Energy Drink

ervaar de energieke voordelen van USANA Revolve Fizzy Energy Drink in een handige, kant-en-klare stick packs.

activeer je gezondheid en welzijn met actieve voeding

stap in en speel een actieve rol in je persoonlijke welzijn. Het doel van de Active Nutrition productlijn is om u in staat te stellen uw darmgezondheid en algehele welzijn te behouden. Begin met het inventariseren van de manieren waarop u uw spijsverteringsgezondheid al optimaliseert. En kijk naar actieve voeding voor extra darm-en gewichtsondersteuning.

onthoud dat er geen one-size-fits-all benadering is voor gewichtsbeheersing of darmgezondheid. Jij bent de expert over je lichaam en niemand begrijpt je gevoelens of doelen beter dan jij. Active Nutrition by USANA kan je voorzien van de middelen die je nodig hebt om van je lichaam te houden en je wereld te veranderen.

voeding ondersteund door onderzoek en gezondheidswerkers

USANA bouwt voort op de basis van onderzoek en hoogwaardige productie door samen te werken met de wereldberoemde voedingsdeskundige en darmgezondheids-expert, Dr.Megan Rossi om de actieve voedingslijn te introduceren. Dr. Rossi is een pleitbezorger voor goed voedsel dat de gezondheid van je darmmicrobioom ondersteunt. Actieve voeding is de perfecte voedingsrijke oplossing om u dichter bij uw gezondheids-en welzijnsdoelen te brengen. Lees meer over Dr.Rossi en haar werk als een toonaangevende diëtist, voedingsdeskundige en darmarts.

Veelgestelde Vragen over actieve voeding

Nutrimeal Active is een suikerarm alternatief voor de huidige Nutrimeal vervangende shake. Nutrimeal Active bevat minder dan 10 gram suiker, vergeleken met Nutrimeal ‘ s 15-17 gram suiker per portie. Nutrimeal Active is verkrijgbaar in dezelfde smaken als Nutrimeal en wordt aangeboden in een wei-eiwit-en sojaoptie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *